Redovisningsansvarig på kansliet

Ledig tjänst på Lärarnas Riksförbund

Lärarnas Riksförbund söker redovisningsansvarig med placering på vårt kansli i centrala Stockholm. Rekryteringen sköts av företaget Bravura, och urvalet sker löpande. Så välkommen med din ansökan så fort som möjligt!

Uppdaterad

Om att arbeta hos Lärarnas Riksförbund

Som redovisningsansvarig hos Lärarnas Riksförbund arbetar du i en organisa­tion som genomsyras av viljan att göra skillnad för Sveriges lärare och studie- och yrkes­vägledare. Du jobbar centralt i Stockholm, på Sveavägen 50.

Förbundet vill vara en attraktiv arbetsgivare och vi är måna om att våra anställda ska trivas och må bra. Du har därför goda anställningsförmåner som exempelvis generösa semestervillkor, friskvårdspeng och sjukvårdsförmåner.

Om tjänsten i korthet

Du är en av fyra personer i förbundets ekonomienhet. Du samarbetar med och rapporterar till förbundets ekonomichef. Som redovisningsansvarig är du ansvarig för att leda och fördela arbetet så att den dagliga ekonomiska verksamheten är välfungerande.

Du arbetar med löpande redovisning, betalningar, avstämningar, momsredovisning och ansvarar för periodbokslut. Du leder projekt som syftar till att utveckla, förbättra och effektivisera rutiner och processer.

På rekryteringsföretaget Bravuras webbplats kan du läsa mer om tjänsten och om vilken kompetens vi söker.länk till annan webbplats

Anställning och ansökan

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Bravura.länk till annan webbplats Välkommen med din ansökan via Bravuras webbplats.länk till annan webbplats

FAKTA

Om Lärarnas Riksförbund

Lärarnas Riksförbund är det akademiska förbundet som enbart organiserar behöriga lärare och studie- och yrkes­vägledare. Med över 90 000 medlemmar är vi ett av de största förbunden inom Saco.

Lärarnas Riksförbund är en framträdande aktör i frågor som rör skola och utbildnings­politik. En av de viktigaste uppgifterna är att stödja medlemmarna med för­bundets samlade erfarenhet och kunskap om skolvärlden och läraryrket.

Lärarnas Riksförbund är en del av Saco

Lärarnas Riksförbund är en del av Saco

Saco samlar över 650 000 akademiker i 23 olika medlemsförbund. Genom opinionsbildning, egna studier och aktiviteter kämpar Saco för att akademisk utbi...

Vi är en del av Saco
Ett modernt förbund med 135 år av historia

Ett modernt förbund med 135 år av historia

Lärarkåren är en av de akademikergrupper som var tidigt ute med att organisera sig för att ta tillvara sina yrkesintressen. Sedan 1884 har medlemsanta...

Vår historia